Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Ze skladnikow zagniec ciasto.Uformuj kule,przykryj folia i włoz do lodowki na 2 godziny.Walkuj i wycinaj kwadraty.Na rogu ukladaj po 2 lyzeczki marmolady.Roluj.Posmaruj rogale roztrzepanym jajkiem.Piecz w temp.180 st.do zarumienienia.
Zamiast marmolady mozesz nadziewac rogale bialym serem utartym lub zmielonym z dodatkiem cukru krysztalu i cukru waniliowego wg uznania.
Smacznego!