Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z dodatku do gazety:) Przepis prosty i malo skaplikowany.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 73
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2026
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 415
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 459
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 808
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 73
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2026
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 415
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 459
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 808
Składniki
Pieczarki drobno pokroic, cebula rowniez i razem udusic na malej ilosci oleju. Doprawic do smaku tak by farsz byl dosyc odtry i slony.
Bułki przekroic na pol. Ze srodka wyjac troszke bulk i dolozyc ja do farszu. Dokladnie wymieszac. Połówki maczac w mleku (krotka by tylko zwilgotnialy) skorka na zewnatrz. Do wydrazonych czesci wkladac farsz i zlepiac jak pierogi. Panierowac w jajku i bulce tartej. Piec na zloto na oleju.
Mozna podawac z barszczykiem czerwonym badz z ketchupem.