Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z dodatku do gazety:) Przepis prosty i malo skaplikowany.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 458
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 161
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 324
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 153
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 103
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 458
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 161
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 324
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 153
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 103
Składniki
Pieczarki drobno pokroic, cebula rowniez i razem udusic na malej ilosci oleju. Doprawic do smaku tak by farsz byl dosyc odtry i slony.
Bułki przekroic na pol. Ze srodka wyjac troszke bulk i dolozyc ja do farszu. Dokladnie wymieszac. Połówki maczac w mleku (krotka by tylko zwilgotnialy) skorka na zewnatrz. Do wydrazonych czesci wkladac farsz i zlepiac jak pierogi. Panierowac w jajku i bulce tartej. Piec na zloto na oleju.
Mozna podawac z barszczykiem czerwonym badz z ketchupem.