Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pasta do chleba, może zastąpić również masło. Stanowi bazę dla past z innymi dodatkami, np szynką, pieczarkami czy papryką.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326352
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12060
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16776
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5457
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326352
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12060
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16776
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5457
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać.
Ręcznie lub blenderem posiekać drobno pora.
Wrzucić do blendera jajka i serki topione wraz z porem, zmiksować razem do całkowitego wymieszania składników. Można dodać - wg smaku - kawałek szynki, pieczarki lub inne ulubione składniki.
Na koniec dodać drobno posiekany szczypiorek i wymieszać. Przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2-3 dni, ze względu na zawartość pora niestety nie postoi zbyt długo. Smacznego:)