Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa pasta do chleba, może zastąpić również masło. Stanowi bazę dla past z innymi dodatkami, np szynką, pieczarkami czy papryką.
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2221
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 107
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 692
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2221
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 107
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5231
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 692
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać.
Ręcznie lub blenderem posiekać drobno pora.
Wrzucić do blendera jajka i serki topione wraz z porem, zmiksować razem do całkowitego wymieszania składników. Można dodać - wg smaku - kawałek szynki, pieczarki lub inne ulubione składniki.
Na koniec dodać drobno posiekany szczypiorek i wymieszać. Przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2-3 dni, ze względu na zawartość pora niestety nie postoi zbyt długo. Smacznego:)