Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4551
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1624
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 492
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4551
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1624
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 492
Składniki
Margarynę z mąką posiekać. Dodać drożdże rozrobione ze śmietaną i mlekiem oraz jajka. Zgnieść ciasto. Schłodzić je, a następnie cienko rozwałkować i pokroić w trójkąty. Na każdy położyć konfiturę lub marmoladę i zwinąć. Ułożyć na blaszce. Smarować białkiem i posypać cukrem lub cukrem waniliowym. Upiec na złoty kolor. SMACZNEGO!!