Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chleb można jesc z maslem jako też dodatek do kawy
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Składniki
Jablka obieramy kroimy w kostkę,dodajemy cukier cynamon orzechy mieszamy odstawiamy na całą noc aby jabłka pusciły sok.Następnie jeszcze raz wymieszac dodac mąke i proszek.Dokładnie wymieszc wlac do podloznej formy wysmarowaną maslem i bułka tartą.
Poklepac widelcem by sie dziurki nie porobily.Piec 60min.160 st.