Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, latwa, pyszna...
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 265
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 989
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 284
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1400
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 265
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 989
Składniki
kalafir podziel na czastki, umyj bardzo dokladnie, do garnaka z woda wrzuc kalafior, dodaj kostke rosolowa i przyprawy,kiedy sie ugotuje zmiksuj i dodaj lyzke masla, jezeli lubisz dodaj lyzke smietany i odrobine kopru i gotowe, mozna pic, mozna jesc z grzankami -smacznego- jezeli chcesz ja zrobic z brolula proponuja go ugotowac na parze , nie traci ani koloru,ani wlasciwosci, tyle ze gotujesz go na parze na bazie wody z kostka rosolowa-polecam