Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, latwa, pyszna...
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
kalafir podziel na czastki, umyj bardzo dokladnie, do garnaka z woda wrzuc kalafior, dodaj kostke rosolowa i przyprawy,kiedy sie ugotuje zmiksuj i dodaj lyzke masla, jezeli lubisz dodaj lyzke smietany i odrobine kopru i gotowe, mozna pic, mozna jesc z grzankami -smacznego- jezeli chcesz ja zrobic z brolula proponuja go ugotowac na parze , nie traci ani koloru,ani wlasciwosci, tyle ze gotujesz go na parze na bazie wody z kostka rosolowa-polecam