Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mocno warzywne a zarazem mięsne. Ja je bardzo lubię bo szybko się przyrządza.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326473
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16887
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5523
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326473
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16887
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5523
Składniki
umyj, obierz i pokrój warzywa (cukinia, pomidor, papryka, cebula) i podsmaż na oliwie z oliwek tak aby się lekko rozgotowały
przypraw do smaku
mięso mielone połącz z jajkiem i mąką, uformuje z niego malutkie kuleczki i gotuj je na wcześniej przygotowanym bulionie z kostki rosołowej
podawaj same, z ryżem lub ziemniakami wedle uznania.
SMACZNEGO!