Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mocno warzywne a zarazem mięsne. Ja je bardzo lubię bo szybko się przyrządza.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 838
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11713
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1308
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 838
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11713
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1308
Składniki
umyj, obierz i pokrój warzywa (cukinia, pomidor, papryka, cebula) i podsmaż na oliwie z oliwek tak aby się lekko rozgotowały
przypraw do smaku
mięso mielone połącz z jajkiem i mąką, uformuje z niego malutkie kuleczki i gotuj je na wcześniej przygotowanym bulionie z kostki rosołowej
podawaj same, z ryżem lub ziemniakami wedle uznania.
SMACZNEGO!