Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z tradycyjnych polskich zup.;)
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 85
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 135
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 149
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 85
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 135
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 149
Składniki
Mięso umyc włożyc do garnka. Warzywa oczyścić, umyć, pokroić i dodać do mięsa. Zalać 2 litrami wody. Zagotować, zebrać szumowiny, dodac kostki rosołowe i gotować na małym ogniu. Jak mięso będzie na pół miekkie dodać ziemniaki i gotowac wszystko do miekkości. Wyjąć mięso (zuzyc do innych celów lub obrac od kości i dodac do zupy), dodać przecier ogórkowy i gotować 10 minut. Dodać posiekany koperek oraz śmietanę, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszac i podgrzac (nie gotować). Smacznego.;)